ФОРМАТ НА СЪСТЕЗАНИЕТО

Странджа

Здравейте Приятели


Маратон Каланджа 2018 г. Ви приветства с третото си издание през месец май в красивият югоизток ,а по точно Село Синеморец и Природен парк Странджа .
След нeзабравимите моменти от изминалите две години и общо 460 участника застанали на стартовата линия, тази година Ви очакват още повече награди , изненади , нови приятели на планинското бягане добре заредени подкрепителни пунктове и разбира се пекрасното настроение от нашите помощници на старт финала и всички приятели доброволци на всякъде около вас

Благодарение на всички Вас , хората свързани пряко с обикалящата ни природа , (животинска и растителна ) тази година сме решени да помогнем на едни от най застрашените гнездящи видове у нас а именно Червеният ангъч (Tadorna ferruginea)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТРАСЕТО

ОРГАНИЗАЦИЯ И НАСТАНЯВАНЕ

Състезанието се организира от ентусиасти и любители на спорта, с подкрепата на представители на туристическия бизнес и Община Царево. Генералният спонсор Х-л Белла Виста също така е помислил и за комфортна почивка преди и след старта на преферентна цена от 30 лв. В която е включен пълен пакет. (all inclisive). Хотела се намират в село Синеморец. Благодарение на нашият Генерален спонсор х-л Белла Виста са подсигурени парични награди за първите финиширали на трасе 44км. и 21км. за дистанциите 11км. и 3км са подсигурени материални награди и ваучери от нашите любезни спонсори. Всеки участник ще получи тениска с логото на състезанието и спонсорите. След едно приятно бягане и награждаване на победителите и всички участници ще има парти по случай завършването на първия маратон „Каланджа”. Моля, свържете се с нас чрез формата за контакти или директно ни се обадете... 

НАСТАНЯВАНЕ

 
 

TechRun - ЛИГА 

Още малко информация свързана с нашият маратон. Маратон Каланджа си партнира с други организации и клубове занимаващи се с подобен  тип мероприятия и един от тях е   TechRun.bg .TechRun   е аматьорска лига по бягане за ангажираните в технологичната и научна сфери в България. Целта ни е да подкрепяме каузи подпомагащи развитието на таланти, както в спорта, така и в точните науки чрез популяризиране на бягането сред ИТ индустрията като се забавляваме и състезаваме – отборно и индивидуално.Как сме свързани с  TechRun : Всеки член на лигата участвайки в Маратон Каланджа , получава определен брой точки в зависимост от дължината трудността, денивелацията и времето за което е измината избраната дължина .
Всеки който смята себе си за зает в технологичната сфера може да се запише да участва на techrun.bg. Фирмите също могат да присъстват като направят виртуален отбор от служителите си.
 

Точките за лигата се определят по формула групираща следните параметри:
1. Позиция в общото класиране на участниците в TechRUN.bg на конкретното състезание (% спрямо първия)
2. Трудност на състезанието (дължина и денивелация)
3. Общ брой участници в състезанието
4. Брой регистрирани в TechRUN.bg участващи в състезанието

TECHRUN