bella vista лого   logo_sunny_tours_url Coca-Cola_logo04-Банкя eLek_logo_500x515px_Dot (1) време на състезанието клуб-мат-лого-800x600_vectorized     CR_black KORABA_LOGO        viber-image-2019-04-23-,-23.19.33

 
 

ФОРМАТ НА СЪСТЕЗАНИЕТО

Странджа

Здравейте, приятели!


За четвърта поредна година Планински маратон Каланджа ще се състои през май месец в живописния район на Природен парк Странджа, в близост до село Синеморец.
С всяка изминала година броят на участниците, доброволците и партньорите на Маратон Каланджа се увеличава многократно, което ни вдъхновява и мотивира да се стараем състезанието да бъде едно незабравимо приключение за вас.
Отново ще имате възможност да изберете едно от трите трасета с дистанции 12 км, 21 км и 42 км. За най-малките участници ще има Мини трасе с дължина 3 км.
Очакваме ви на 25 май, за да дадем заедно подобаващ старт на лятото.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТРАСЕТО

ОРГАНИЗАЦИЯ И НАСТАНЯВАНЕ

Състезанието се организира от спортисти и любители на спорта, с подкрепата на представители на туристическия бизнес.

 Генералният спонсор х-л "Белла Виста" се грижи за вашата комфортна почивка преди и след началото на преференциална цена от 40 лв. на човек, в който е включен пълен пакет (вкл.). Хотелът се намира в село Синеморец, до Старт / Финал зона.

Благодарение на нашия генерален спонсор х-л "Белла Виста" са осигурени парични награди за първите финиширали в дистанциите 21 км и 42 км. За дистанциите 12 км и 3 км ще има награди и ваучери от нашите спонсори. Всеки участник ще получи тениска с логото на състезанието и спонсорите. Традиционно ще се раздават и много предметни награди чрез Томбола. Разбира се, няма да пропуснем и да отпразнуваме четвъртото издание на Маратон "Каланджа" с вечерна парти на бар "Кораба".

НАСТАНЯВАНЕ

 
 

TechRun - ЛИГА 

Още малко информация свързана с нашият маратон. Маратон Каланджа си партнира с други организации и клубове занимаващи се с подобен  тип мероприятия и един от тях е   TechRun.bg .TechRun   е аматьорска лига по бягане за ангажираните в технологичната и научна сфери в България. Целта ни е да подкрепяме каузи подпомагащи развитието на таланти, както в спорта, така и в точните науки чрез популяризиране на бягането сред ИТ индустрията като се забавляваме и състезаваме – отборно и индивидуално.Как сме свързани с  TechRun : Всеки член на лигата участвайки в Маратон Каланджа , получава определен брой точки в зависимост от дължината трудността, денивелацията и времето за което е измината избраната дължина .
Всеки който смята себе си за зает в технологичната сфера може да се запише да участва на techrun.bg. Фирмите също могат да присъстват като направят виртуален отбор от служителите си.
 

Точките за лигата се определят по формула групираща следните параметри:
1. Позиция в общото класиране на участниците в TechRUN.bg на конкретното състезание (% спрямо първия)
2. Трудност на състезанието (дължина и денивелация)
3. Общ брой участници в състезанието
4. Брой регистрирани в TechRUN.bg участващи в състезанието

TECHRUN