ЗАВЕДЕНИЯ

Плаж Велека

Екипът на плаж Велека ще предложи специално меню от 24-ти до 26-ти май по време на Маратон Каланджа 2024:

Супи: таратор, рибена, веган
Основни: веге лазаня, зрял фасул с манатарки, паста
Сандвичи:
– Шунка и гауда, алиоли, домат салата
– Зеленчуци: гриловани тиквички, чушка, сирене, краставица, маслинова паста
– Бекон и кашкавал: алиоли, краставица, салата

Скара:
– Свински кюфтета със заешка салата и лютеница
– Телешки бургер
– Балък екмек
– Чернокоп
– Царевица

Заповядайте да се насладите на вкусната храна и приятната атмосфера!

плаж Велека
  • Phone:0888 22 28 58

Ресторант Casa Domingo

Потопете се в очарованието и комфорта на Casa Domingo.

Ресторант-градина Casa Domingo е част от комплекс Casa Domingo, която заслужава специално внимание. В спокойната атмосфера на прекрасната градина ще се насладите на вкусна храна, приготвена с пресни и качествени продукти, много от които са отгледани в собствена градина в с. Изгрев. Casa Domingo доставя прясна риба от местни рибари и манов мед от странджански пчелари. Менюто е разнообразно и сезонно, а готвачите работят с много страст и креативност, следвайки съвременните кулинарни тенденции. Ресторантът специализира в морската храна, като предлага вкусна рибена чорба и екзотична тайландска супа Tom Yum със скариди, както и маринован паламуд по стара синеморска рецепта.

Направете резервация на 0885 32 00 32.

ул. Рибарска 5
  • Phone:0885 32 00 32

Ресторант Хоризонт

Ресторант Хоризонт предлага приятно кулинарно изживяване с комбинация от българска и международна кухня. Разположен на ул. Бутамя 12, ресторантът е известен със свежите си съставки и приятелското обслужване. Гостите могат да се насладят на разнообразни ястия, включително морска храна и традиционни български блюда, в уютна обстановка.

Направете резервация на 0899 86 16 12.

ул. Бутамя 12
  • Phone:0899 86 16 12

Ресторант Тръстиките

Ресторант Тръстиките е известен със своите свежи морски дарове и ароматна скара. Разположен на ул. Бутамя 22, ресторантът предлага уютна атмосфера и голямо разнообразие от вкусни рибни ястия. С позитивни отзиви за приятелското обслужване и вкусната храна, Тръстиките е любимо място за местни жители и туристи.

Направете резервация на 0887 89 90 89.

ул. Бутамя 22
  • Phone:0887 89 90 89

Ресторант Албатрос

Ресторант Албатрос в Синеморец предлага уютна обстановка и богато меню с рибни специалитети и българска кухня. Намира се на ул. Бутамя 1 и е популярен сред местните и гостите на Синеморец заради прясната храна и доброто обслужване. Опитайте вкусните рибни ястия и ароматната скара, които ще задоволят и най-претенциозния вкус.

Направете резервация на 059 592 300.

ул. Бутамя 1
  • Phone:059 592 300